Om AuRhum

AuRhum består af tre romentusiaster, der har kendt hinanden gennem flere år, og som virkelig nyder deres hobby.
Alexander Vincit, Lindy Andersen og Tommy Andersen
Der bruges utallige timer på at følge med i hvad der foregår i rommens verden i både ind og udland. Når lejligheden byder sig mødes vi gerne for at nyde og snakke om diverse produkter indenfor rommens verden.​

Hvorfor AuRhum?

Der er utallige producenter på markedet for rom så hvorfor endnu en?
Med alle de producenter der er på markedet er der også utrolig svingende kvalitet i produkterne. Det er heller ikke alle producenter som er lige ærlige i deres markedsføring af disse.
Vi tror på at du som forbruger fortjener den bedste oplevelse og den bedste kvalitet. Du fortjener at vide hvad det er du har i dit glas. Køber du din rom af os, så kan du være sikker på at den ikke er fyldt med hverken sukker eller tilsætningsstoffer. Vi tror på at det gode håndværk kan smages.
Vores målsætning er at levere kvalitet til en pris hvor alle kan være med. Vi mener ikke at en god flaske rom behøver at koste hverken 1.000,- eller 2.000,- Vi vil skabe en serie af produkter samt udgive særlige lækkerier.
Derudover er der tilknytning til forsvaret. Alexander & Lindy arbejder der til daglig og har udsendelser bag dem. Vi ønsker at støtte vores nuværende og tidligere kolleger som ikke har været lige så heldige som os. Vores målsætning er derfor at 5 % af virksomhedens overskud skal doneres til Veteranarbejdet i Danmark.