Om os

AuRhum blev stiftet i 2018 af tre romentusiaster, der har kendt hinanden gennem flere år, og som virkelig nyder deres hobby.

Alexander Vincit, Lindy Andersen og Tommy Andersen.

”Der bruges utallige timer på at følge med i, hvad der foregår i rommens verden i både ind og udland. Når lejligheden byder sig mødes vi gerne for at nyde og snakke om diverse produkter indenfor rommens verden.”.

Pr. September 2019 valgte de tre herrer at sælge virksomheden til Theis Steen Hansen, som til daglig driver Water Of Life. Lindy, Alexander og Tommy har stadig tilknytning og hjælper til med udvælgelse af nye fade til AuRhum. De er med til at bibeholde ånden bag AuRhum, i virksomheden og i glasset – så at sige.

Hvorfor AuRhum?
Der er utallige producenter på markedet for rom så hvorfor endnu en?

Med alle de producenter der er på markedet, er der også utrolig svingende kvalitet i produkterne. Det er heller ikke alle producenter, som er lige ærlige i deres markedsføring af disse.

Vi tror på, at du som forbruger fortjener den bedste oplevelse og den bedste kvalitet. Du fortjener at vide, hvad det er, du har i dit glas. Køber du din rom af os, så kan du være sikker på, at den ikke er fyldt med hverken sukker eller tilsætningsstoffer. Vi tror på at det gode håndværk kan smages.

Vores målsætning er at levere kvalitet til en pris hvor alle kan være med. Vi mener ikke at en god flaske rom behøver at koste hverken kr. 1.000,- eller kr. 2.000,-. Vi vil skabe en serie af produkter samt udgive særlige lækkerier.

Vil du vide mere om AuRhums produkter – så klik her.